Ongrijpbare Jayden Addai Loodst Jong Az In Amsterdam Langs Jong Ajax

Ongrijpbare Jayden Addai loodst Jong AZ in Amsterdam langs Jong Ajax

Prima voorbereiding Jong AZ beloond met verdiende overwinning

Addai schittert met twee assists en een doelpunt

In een boeiende wedstrijd tussen Jong AZ en Jong Ajax heeft de ploeg uit Alkmaar verdiend gewonnen. Het team van trainer Maarten Martens begon sterk en kwam al vroeg op voorsprong door een doelpunt van Jayden Addai. Ajax kwam nog wel terug in de wedstrijd, maar Addai was in de tweede helft opnieuw belangrijk met twee assists.

Jong AZ begon de wedstrijd uitstekend. De ploeg was fel in de duels en combineerde goed. Het leidde al na een kwartier tot de openingstreffer. Addai ontving de bal op de linkerflank en speelde zich knap vrij. Hij gaf vervolgens een voorzet op spits Mees de Wit, die de bal binnen tikte.

Jong Ajax had het lastig in de eerste helft, maar kwam na rust beter in de wedstrijd. De Amsterdammers creëerden enkele goede kansen en kwamen op gelijke hoogte door een doelpunt van Naci Ünüvar. Jong AZ liet zich echter niet uit het veld slaan en bleef zoeken naar de aanval.

In de tweede helft was het opnieuw Addai die uitblonk. Eerst gaf hij de assist op De Wit, die zijn tweede doelpunt van de avond maakte. Vervolgens scoorde Addai zelf de 3-1. Hij ontving de bal op de rand van de zestien en schoot de bal onhoudbaar binnen.

Jong Ajax probeerde nog terug te komen in de wedstrijd, maar Jong AZ gaf geen krimp. De ploeg uit Alkmaar hield stand en boekte een verdiende overwinning. Addai was de grote man van de wedstrijd met twee assists en een doelpunt.